Skip to content

Cart

Your cart is empty

Boef Bril

De nieuwe Boef Bril

Boef. Door alleen al zijn naam te schrijven hangt er automatisch al een bepaalde lading omheen. Wat is de bril van Boef? Welke zonnebril heeft Boef? Velen vragen zich het af. En jij was toch ook op zoek naar de Boef bril. En je wilt hem natuurlijk zonder commotie. Dat snappen wij. Zijn bijnaam is ook wel treitervlogger. Maar gelukkig wordt hij steeds meer geaccepteerd met onder andere zijn Boef Bril. En wij zijn het daar zeker mee eens. Stop hating op boef en geef hem een beetje liefde.

MEER BRILLEN

OG.

Bril Boef Cartier steeds populairder

De bril die Blank aanbied is geïnspireerd op die van Boef die van Cartier en met een gouden kleur is. Maar dat is natuurlijk een beetje prijzig, dat snappen wij. Vandaar dat wij er een hebben die erg mooi is, maar met een iets ander prijskaartje. Maar geloof ons, je gaat net zoveel shine pakken. Cartier is een high end mode merk, en terecht. Maar daarvoor ben je niet bij Blank Sunglasses, wij proberen betaalbaar te zijn maar zeer exclusieve kwaliteit te garanderen.

De Boef Zonnebril

Boef draagt ook wel eens zonnebrillen. Wie niet eigenlijk? Laten wij op Blank nu ook een paar super mooie zonnebrillen hebben. Onder andere de Boef bril geïnspireerd op Cartier die al eens eerder is genoemd. En waar ook andere rappers als Emms en Frenna mee zijn gespot. Eigenlijk draagt elke rapper wel een zonnebril. Dus check onze site en ga op zoek naar je ideale zonnebril of kies voor de Boef Bril.