Skip to content

Cart

Your cart is empty

Emms Bril

De nieuwe Emms Bril

Wat is de bril van Emms is een veelgestelde vraag. Wij hebben hem voor je opgezocht. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Emms is onderdeel van de rapgroep Broederliefde. Samen hebben de mannen vele hits achter hun naam staan zoals Meisjes Blijven Meisjes en Jungle. Waar wil jij heen? Naar de Jungle? Wat ons betreft neem je dan deze toffe Emms bril mee.

Bril Emms Cartier populair net als Broederliefde

Wow, dit leek een punchline, maar we zijn geen rappers. Wat wel veel rappers doen is deze op Cartier geïnspireerde bril dragen. De brill Emms van Cartier wordt onder andere ook door boef gedragen. Ewa ja, zou hij zeggen. De bril van Emms wordt dan ook vaak gezocht op google, maar weinig gevonden. Daar komt nu verandering in. Want je bent bij Blank Sunglasses terecht gekomen!

De Emms Zonnebril

Emms draagt naast de toffe gouden of zilveren Cartier bril voor mannen of vrouwen ook wel eens zonnebrillen. En mogen wij nou net veel fashion items in de shop hebben staan. Sluit je bezoekje aan Blank dus gerust af met een kijkje in de shop. En het is niet onze schuld als je allemaal leuke dingen ziet. En kijk dan ook zeker goed naar deze toffe Emms bril.