Skip to content

Cart

Your cart is empty

Hartjes zonnebril rood

Hartjes zonnebril

Deze hartjes zonnebril rood wordt de zomer trend van 2017! Iedereen is opzoek naar deze rode hartjes zonnebril. Veel bekende Nederlanders en internationale sterren zijn gezien met deze hartjes bril. Blank Sunglasses verkoopt deze bril ook nog in andere kleuren als wit en zwart. Deze hartjes zonnebril is een perfecte aanvulling voor je outfit. Welke bril is jou favoriet? Kies je voor de zwarte hartjes zonnebril of voor de witte?

Hartjes zonnebril rood voor je zomerlook

De zomer staat alweer voor de deur! Kies jij voor de rode, zwarte, roze, gele of witte harten? Deze kleuren kan je precies met elke outfit combineren. Erg leuk om te dragen op festivals of andere feesten. Welke kies jij? De hartjes bril is perfect voor deze zomer en UV bestendig. En hij is ook nog eens perfect voor festivals. Wat wil je nog meer? En zo als je kunt zien in de inspiratie foto’s staat hij super tof, bij zowel mannen als vrouwen. Wij vinden deze Hartjes zonnebril in het rood het leukste, wat jij?

Hart zonnebril rood in zwart of wit

De trend van vroeger is weer terug, zonnebrillen met hartjes vormen. In de jaren 90 was deze stijl ook een trend en anno 2017 is deze trend weer helemaal terug. Tegenwoordig zie je de bril steeds meer in het straatbeeld in Nederland en België. Deze bril is nu exclusief verkrijgbaar bij blank en dat zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe en kleurrijke hartjes zonnebril rood!