Skip to content

Cart

Your cart is empty

Mr Polska Zonnebril

Welke zonnebril draagt Mr. Polska?

We zien Mr. Polska in zijn laatste clip Stunt met enkele zonnebrillen, maar welke zijn dit? Polska staat natuurlijk bekend om zijn unieke en kleurrijke outfits. De rapper heeft in zijn laatste video “Stunt” weer laten zien dat hij up to date is met de stijltrends van 2017. We zien de rapper namelijk met grote ronde zonnebrillen lopen. De vraag is natuurlijke welke zonnebril is dit?
 

Mr. Polska Zonnebril: De witte stunt bril

Zoals we in de clip kunnen zien dragen de rappers Polska en ROLLAN beide grote ronde brillen. De brillen zijn dit jaar een trend en we zien deze dus ook overal terug in de muziekwereld. Het gekke is, dat deze bril al zo een 20 jaar geleden een keer een trend is geweest door niemand minder dan Kurt Cobain. De zanger van Nirvana heeft in de jaren negentig deze witte bril iconisch gemaakt en heeft hiermee de trend gezet. Nu is de bril terug en dat weet Polska ook.

Net zo een zonnebril als Polska hebben?

Oké de vraag is natuurlijk, waar kunnen wij zo een bril kopen. Blank Sunglasses heeft een bril gevonden die precies lijkt op de bril van Polska, maar die net iets toegankelijker is (minder groot). Het mooie van deze bril is, dat iedereen de bril kan dragen. Jong, oud, meisje, jongen, man of vrouw. Het maakt niet uit. Het is een bril waar we even lekker gek mee kunnen doen. Een bril die je laat opvallen en waarmee je laat zien dat je zelfverzekerd genoeg bent om te dragen wat je leuk vind. Iets wat Polska altijd wel doet. Natuurlijk kunnen wij niet anders dan de bril naar de trendsetter himself vernoemen én hebben wij van Blank Sunglasses de bril KURT genoemd. De bril is in meerdere kleuren zoals: zwart, wit, roze en rood verkrijgbaar. Ben jij klaar om deze zomer net als Mr. Polska z’n zonnebril shine te pakken en los te gaan?