Skip to content

Cart

Your cart is empty

Romee Strijd Zonnebril

Blank heeft nu de Romee Strijd Zonnebril

De carriere van Romee Strijd is snel gegaan. In 2011 tekende ze bij DNA modelmanagement en anno 2017 mag ze lopen voor Victoria’s Secret. Dat zijn aardige stappen he? Zou jij die ook graag willen maken? Een manier waarop ze opviel kwam door haar brillen. En dat is waar Blank voor staat. De laatste trends blijven zoeken. En die hebben we nu gevonden met deze Romee Strijd Zonnebril.

 

Romee Strijd Zonnebril en Victoria’s Secret

Het was groot in het nieuws in Nederland. De opvolger van Doutzen Kroes werd een andere Nederlander. Ze staat bekend om haar eigen style en kleding. En wij van Blank Sunglasses vinden dit super tof. Op de afbeelding beneden Zie je Romee Strijd met haar bril. En je zult Romee Strijd wel vaker zien met haar zonnebril. En laat het nou net zijn dat wij daar een hele gave variant hebben gevonden in verschillende kleuren en goede kwaliteit. Voor zowel vrouwen als mannen.

Start de zomer met deze Romee Strijd Bril

Het mooie weer staat voor de deur. Maar hoe zit het met je mooie kledingstijl en bijpassende accessoires? Een super gave accessoire is al klaar voor je: Deze gave Romee Strijd bril. En wat moeten we er eigenlijk nog meer over zeggen? Ze loopt over de rode loper met onder andere deze glasses. En wij vinden dat jij ook het beste verdient. Zonder gedoe of mooie praat. En hoe kan je dat beter doen dan met deze Romee Strijd Zonnebril?