Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ronde zonnebril met klep

Retro zonnebril met klep

Ronde zonnebril met klep is nu verkrijgbaar bij BLANK. Deze retro bril met klepjes is de trend van 2017. Iedereen wilt deze flip up shades hebben. Veel bekende nederlanders en internationale sterren zijn gespot met deze bril. De trend is helemaal terug van ouds. Deze hippe en trendy sunglasses met klep is verkrijgbaar met een moderne goudkleurige look. Het klepje kan omhoog worden gedaan zodat je een bril met transparante glazen hebt. Ga jij voor deze CLAP van BLANK-sunglasses?

Ronde zonnebril met klep voor in de zomer

De zomer staat alweer voor de deur. En hoe kan je de zomer beter ingaan met deze CLAP sunglasses? Deze wordt aangeboden als ronde zonnebril met klepje. Deze is ideaal te combineren met de rest van je zomer outfit. Zowel mannen als vrouwen in Nederland en België dragen deze bril met klepjes.

Flip up zonnebril

Deze flip up zonnebril is een steeds meer voorkomende trend. Door dat je ze kan omhoog kan zetten zijn ze ideaal te gebruiken in de zomer. Daarnaast kunnen dames als heren ze ook dragen met transparante glazen. De trend van de 80’s zal steeds meer terugkomen in het moderne straatbeeld. De CLAP is exclusief verkrijgbaar bij blank-sunglasses en dat zonder verzendkosten! Bestel vandaag nog deze coole ronde zonnebril met klep.