Skip to content

Cart

Your cart is empty

Transparante Bril

Transparante pilotenbril

Deze transparante bril van Blank Sunglasses is de trend van 2018. Iedereen wilt deze aviator pilotenbril hebben! Veel bekende nationale en internationale sterren zijn al gespot met deze transparante bril. Blank Sunglasses verkoopt deze bril in zowel het zilver als in het goud. Deze hippe bril zonder sterkte is echt een boost voor je outfit. Welke bril wordt jou favoriet?! Kies jij de voor luxueuze gouden, of de retro zilveren uitvoering?

EFFEN.

Transparante bril voor je zomeroutfit

Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur. En hoe kan je de zomer beter beginnen dan met een hippe pilotenbril? Deze wordt aangeboden in 2 luxueuze uitvoeringen, namelijk goud en zilver. En dit zijn precies de kleuren die je bij elke outfit kunt combineren. En welke wordt het?!

Transparante bril met glazen zonder sterkte

Tegenwoordig is dit een steeds vaker voorkomende trend, brillen dragen zonder sterkte. In de early 70’s kwam deze aviator bril steeds vaker voor in het straatbeeld, en anno 2017 is dat weer helemaal terug gekomen! Deze bril zal steeds vaker voorkomen in het straatbeeld van zowel Nederland en Belgie. Deze bril is nu exclusief verkrijgbaar op Blank Sunglasses, en zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze coole transparante bril!