Skip to content

Cart

Your cart is empty

Witte Zonnebril

Witte zonnebril “Kurt Cobain”

De Witte zonnebril van het jaar. Geinspireerd door Kurt Cobain uit de jaren 90. De vintage bril neemt dit jaar de markt over. Hij wordt zowel door dames en heren gedragen. Brandless Amsterdam heeft de trend gespot en brengt de bril weer terug. Onder de Fashion Chicks is de vintage bril al een hype. De influencers lopen er al mee, nu jij nog! Het wordt de ronde zonnebril van de zomer. Wat vind jij van deze witte zonnebril? Blank denkt dat hij niet mag missen in je kledingkast.

Kurt Cobain witte zonnebril

In de jaren 90 bracht Kurt Cobain deze white glasses bekendheid. Nu wordt de bril onder andere al gedragen door de rappers van Migos. De witte zonnebril is gemaakt van topkwaliteit en mag niet missen bij je outfit deze zomer. Met deze bril val je altijd op en ideaal voor op festivals en feestjes. Heb jij de bril al? Het makkelijke hier aan is dat hij overal bij te stylen is. Zin in een lazy zondag outfit, draag hem. Zin in een fancy outfit met een flared broek, draag hem. Niks is te gek.

Witte zonnebril festival

Festivals en sunglasses. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Op Tomorrowland zal deze bril de trend worden. Maar ook op de andere grote festivals zal deze bril vaak worden gespot. Maar stiekem mag je hem ook in de winter dragen hoor, wij houden onze mond. Of de herfst. Als je hem maar draagt met trots! De bril is natuurlijk van hoogwaarde kwaliteit, zoals je van Blank mag verwachten. De bril past ook bij elke outfit en kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Wat vind jij van de bril? Past het op een festival of niet? Wij van Blank vinden van wel. Nu zonder verzendkosten bij Blank Sunglasses. Bestel hier de witte zonnebril!