Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Flip Up Zonnebril

Hij is er: De Flip Up Zonnebril

Het was even wachten, maar dat is nu klaar. We hebben hem namelijk gevonden, de Flip Up zonnebril. Deze Flip Up bril heeft vele bijnamen: Dwayne Wayne zonnebril, Flip Up bril Quavo en ga zo maar door. Dat komt omdat door de jaren heen vele grootheden deze bril hebben gedragen. Maar wij hebben hem onze eigen naam gegeven: De Clap.

De Flip Up bril voor de zomer

Zoals je misschien al wel weet, duh, de zomer komt eraan. En daar hoort natuurlijk wat bij. Althans dat vinden wij van Blank Sunglasses. En wij heten niet voor niks sunglasses. En eigenlijk kan het stiekem altijd worden gedragen, zelfs in het donker. Maar de zomer is uiteraard wel de beste tijd. Vandaar dat wij dit speciaal voor de zomer op de site hebben toegevoegd. Koop nu je eigen Flip Up bril.

Blank Zonnebrillen

Onze naam zegt het al. Maar alles draait om sunglasses. Dus ook zeker om de Flip Up zonnebril. Het mooie hiervan is dat dankzij het speciale mechanisme het UV-gedeelte omhoog kan worden gezet. Dankzij dit systeem kan het ook uitstekend binnen worden gedragen of als het wat donkerder buiten wordt. Twee vliegen in een klap. En zie jij jezelf al lopen met deze Flip Up Zonnebril?