Emms Bril

De nieuwe Emms Bril

Wat is de bril van Emms es una vraag veelgestelde. Wij hebben hem voor je opgezocht. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Emms es onderdeel van de rapgroep Broederliefde. Samen hebben de mannen vele hits achter hun naam staan zoals Meisjes Blijven Meisjes en Selva. Waar wil jij heen Naar de Jungle Wat ons betreft neem je dan deze toffe Emms bril mee.e.

Bril Emms Cartier populair net como Broederliefde

Wow, dit puerro een punchline, maar we zijn geen raperos. Wat wel veel raperos doen es deze op Cartier geïnspireerde bril dragen. De brill Emms van Cartier wordt onder andere ook door boef gedragen. Ewa ja, zou hij zeggen. De bril van Emms wordt dan ook vaak gezocht op google, maar weinig gevonden. Daar komt nu verandering in. ¿Quieres je bent bij Blank Sunglasses terecht gekomen!

De Emms Zonnebril

Emms draagt naast de toffe gouden de zilveren Cartier bril voor mannen de vrouwen ook wel eens zonnebrillen. En mogen wij nou net veel artículos de moda en la tienda hebben staan. Sluit je bezoekje aan Blank dus gerust af meet een kijkje in de shop. En het is niet onze schuld als je allemaal leuke dingen ziet. En kijk dan ook zeker goed naar deze toffe Emms bril.