Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Flip Up Zonnebril

Hola es er: De Flip Up Zonnebril

Incluso fue wachten, maar dat is nu klaar. We hebben hem namelijk gevonden, de Flip Up zonnebril. Deze Flip Up bril heeft vele bijnamen: Dwayne Wayne zonnebril, Flip Up bril Quavo en ga zo maar door. Dat komt omdat puerta de jaren heen vele grootheden deze bril hebben gedragen. Maar wij hebben hem onze eigen naam gegeven: De Clap.

De Flip Up bril voor de zomer

Zoals je misschien al wel weet, duh, de zomer komt eraan. En daar hoort natuurlijk wat bij. Althans dat vinden wij van Blank Gafas de sol. En wij heten niet voor niks gafas de sol. En eigenlijk kan het stiekem altijd worden gedragen, zelfs in het donker. Maar de zomer es uiteraard wel de beste tijd. Vandaar dat wij dit speciaal voor de zomer op de site hebben toegevoegd. Koop nu je eigen Flip Up bril.

Blank Zonnebrillen

Onze naam zegt het al. Gafas de sol maar alles draait om. Dus ook zeker om de Flip Up zonnebril. Het mooie hiervan es dat dankzij het speciale mecanisme het UV-gedeelte omhoog kan worden gezet. Dankzij dit systeem kan het ook uitstekend binnen worden gedragen of als het wat donkerder buiten wordt. Twee vliegen en een klap. En zie jij jezelf al lopen met deze Flip Up Zonnebril?