Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Hartjes zonnebril rood

Hartjes zonnebril

Deze hartjes zonnebril rood wordt de furgoneta zomer trend 2017! Iedereen es opzoek naar deze rode hartjes zonnebril. Veel bekende Nederlanders en internationale sterren zijn gezien met deze hartjes bril. Blank Gafas de sol verkoopt deze bril ook nog in andere kleuren als wit en zwart. Deze hartjes zonnebril es un atuendo perfecto para voor je. Welke bril is jou favoriet Kies je voor de zwarte hartjes zonnebril of voor de wittee?

Hartjes zonnebril rood voor je zomerlook

De zomer staat alweer voor de deur! Kies jij voor de rode, zwarte, roze, gele de witte harten Deze kleuren kan je precies met elke outfit combineren. Erg leuk om te dragen op festivals of andere feeten. Welke kies jij De hartjes bril is perfect voor deze zomer en UV bestendig. En hij is ook nog eens perfect voor festivals. Wat wil je nog meer En zo als je kunt zien in de inspiratie foto’s staat hij super tof, bij zowel mannen als vrouwen. Wij vinden deze Hartjes zonnebril en het rood het leukste, wat jijij?

Hart zonnebril rood en zwart of wit

De trend van vroeger es weer terug, zonnebrillen met hartjes vormen. En de jaren 90 se deze stijl ook een trend en anno 2017 is deze trend weer helemaal terug. Tegenwoordig zie je de bril steeds meer in het straatbeeld en Nederland en België. Deze bril es nu exclusief verkrijgbaar bij blanco en dat zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe en kleurrijke hartjes zonnebril rood!