Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Hoekige Zonnebril

De hoekige zonnebril es terug

Nieuw in het Nederlandse straatbeeld, de hoekige zonnebril ! En dat is maar goed ook, want de zomer staat weer voor de deur. En wat pasado daar beter bij dan deze shades Het mooie es dat de bril bij iedereen goed stat of je nou een dikker of dun hoofd hebt. Hola palabra ook bien es vergeleken met dee John Lennon bril, en terecht. Het wordt de trend. Ben jij er klaar voor?

 

MALEFICIO.

TRAVIS.

 

Hoekige zonnebril kopen

En zit je al lang te wachten om een hoekige zonnebril te kopen Dan kan het nu je tijd zijn. En de bril is er in verschillende kleuren, van zwart tot bruin tot roze. Alles wat je wil es aanwezig opp Blanco. Neem ook gerust een kijkje bij de andere artículos de moda van Blank. Doen ons beste om de últimas tendencias van zonnebrillen en 2017 voor je bij te houden. En we kijken ook meteen naar de komende trends van 2018 voor je.

6 Hoekige zonnebril voor heren en dames

Dit 6 modelo hoekige es ook especial zo gemaakt dat hij perfecto valt voor zowel dames als heren. Dus je kan hem zelfs switchen se reunió con je vriendje de vriendin, de je houdt het natuurlijk gewoon voor jezelf. Het enige wat wij weten es dat deze zonnebril de trend van 2017 gaat worden.

¡Dus Be Blank, en start de zomer met deze hoekige zonnebril!