Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Monica Geuze Zonnebril

Blank heeft nu de Monica Geuze Zonnebril

Incluso fue zoeken maar we hebben hem gevonden. Wij zijn sowieso fan, maar we hebben nu ook een bril gevonden die geïnspireerd is op de Monica Geuze zonnebril. Ze es vooral bekend van haar vlogs. Zo ontstonden er duizenden kijkers. Dit leidde onder andere tot een DJ carrière, waar ze nu weer mee is gestopt. Maar ze is niet gestopt met trendy zijn, wat ook zeker te zien is aan de Monica Geuze Zonnebril.

De Monica Geuze bril en haar boek

Monica heeft heel veel trouwe fans, en dat is ook zeker te zien aan het aantal volgers op haar Instagram. Deze fans willen veel weten, dat blijkt uit alle vragen onder haar vlogs. Hierdoor kwam ze met het idee om een eigen boek te schrijven, genaamd Mi manera. Hier schrijft ze ook iets over de Monica Geuze bril. Maar ook sobre bijvoorbeeld haar relatie se reunió Lil Kleine. Maar we willen verder niet teveel verklappen. Lees het zelf.

Monica Geuze se encuentra con haar zonnebril een icono de la moda

Hablamos de íconos de la moda como Kendal Jenner de Kim Kardashian, maar Monica valt zeker y otras personas influyentes de Nederlandse. Dit laat ze ook zien met haar kleren en kledingstijl. El gehad de Ze heeft relatie se reunió con el bijvoorbeeld Jorik Lil Kleine Scholten en Lars Veldwijk. Dit kreeg veel media aandacht van bijvoorbeeld dede Metro. Veel mensen vragen zich ook vaak af wie haar nieuwe vriend is of wat haar afkomst is. Wat wij in ieder geval weten is dat je zomer goed start met deze Monica Geuze Zonnebril.