Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Sr. Polska Zonnebril

Welke zonnebril draagt Sr. Polska?

We zien Mr. Polska in zijn laatste clip Stunt met enkele zonnebrillen, maar welke zijn dit  Polska staat natuurlijk bekend om zijn unieke en kleurrijke outfits. De rapper heeft in zijn laatste video Stunt weer laten zien dat hij up to date is met de stijltrends van 2017. We zien de rapero namelijk conoció grote ronde zonnebrillen lopen. De vraag es natuurlijke welke zonnebril es ditit?
 

Sr. Polska Zonnebril: De witte stunt bril

Zoals we in de clip kunnen zien dragen de rappers Polska en ROLLAN beide grote ronde brillen. De brillen zijn dit jaar een trend en we zien deze dus ook general terug in de muziekwereld. Het gekke is, dat deze bril al zo een 20 jaar geleden een keer een trend is geweest door niemand minder dan Kurt Cobain. De zanger van Nirvana heeft in de jaren negentig deze witte bril iconisch gemaakt en heeft hiermee de trend gezet. Nu is de bril terug en dat weet Polska ook.

Net zo een zonnebril como Polska hebben?

Oké de vraag es natuurlijk, waar kunnen wij zo een bril kopen. Las gafas de sol en blanco pesan entre los colores brillantes y los precios de las gafas de sol de Polska, así como los puntos de vista netos (minder groot). Het mooie van deze bril es, dat iedereen de bril kan dragen. Jong, oud, meisje, jongen, hombre de vrouw. Het maakt niet uit. Het is een bril waar we even lekker gek mee kunnen doen. Een bril die je laat opvallen en waarmee je laat zien dat je zelfverzekerd genoeg bent om te dragen wat je leuk vind. Iets wat Polska altijd wel doet. Natuurlijk kunnen wij niet anders dan de bril naar de trendsetter él mismo vernoemen én hebben wij van Blank Sunglasses de bril KURT genoemd. De bril está en meerdere kleuren zoals: zwart, wit, roze en rood verkrijgbaar. Ben jij klaar om deze zomer net als Mr. Polska z'n zonnebril shine te pakken en los te gaan?