Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Ronnie Flex Bril

De nieuwe Ronnie Flex bril

En veel gehoorde vraag op de straten is: wat is nou de bril van Ronnie Flex Wij weten het, en we hebben hem de naam CARTY gegeven. Mocht jij een leukere weten háganoslo saber. Wij zijn heel erg groot fan van hem, ons lievelingsnummer es “Wat Niet Wat Wel“. Wist je dat zijn echte naam Ronell Langston Plasschaert es Zo niet dan weet je het nu. Wij zijn heel erg van van de Ronnie Flex bril..

 

Ronnie Flex bril wordt de nieuwe tendencia

Furgoneta Wij Gafas de sol en blanco zijn todo sobre tendencias. Dat zie je ook weer terug komen bij dit fashion item, en hij wordt steeds bekender. Mede doordat Ronnel zijn fanbase aan het groeien is. Toen TopNotch hem tekenden kwamen er veel kritieken, maar Kees de Koning puerro de tendencias van a la puerta te hebben. Wij doen daar ook ons best voor en daarom hebben we de Bril van Ronnie Flex ook toegevoegd aan onze collectie.

De Ronnie Flex Zonnebril

Officieel draagt draagt Ronnie Flex een gouden Cartier bril. Maar dat is nog al duur, maar gezien hij 5000 euro verdient per optreden gemiddeld genomen is dat te begrijpen. Maar niet iedereen heeft dat bedrag zo 1-2-3 klaar liggen, sin número de Lil Kleine. Vandaar dat wij deze Ronnie Flex Zonnebril hebben gezocht, geïnspireerd en uitgebracht. En dat is te zien. Geloof ons, hij zal je heel erg tof staan. Dus om het af te sluiten, wees klaar voor de zomer, invierno, lente en herfst met deze toffe Ronnie Flex bril .