Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Bambú de Zonnebril

Bamboo zonnebril

De bamboe zonnebril van BLANK-gafas de sol wordt de strand look van deze zomer. Iedereen wilt deze hippe clubmaster bamboe bril hebben! Veel bekende mensen zijn al met deze houten bril gespot! BLANCO. verkoopt deze bril in een aantal kleuren met de pootjes van de bril in een bamboo stijl. Deze houten zonnebril is een echte boost voor je uiterlijk en beschermt je tegelijkertijd tegen de zon! Kies jij de zwarte, de uitvoering se reunió con groene goudlook glazen de een van onze andere uitvoeringen zonnebril bamboe

Zonnebril bamboe voor jou zomeroutfit

Voor je het weet is het weer zomer en ben je opzoek naar een bril. Hoe kan je de zomer beter beginnen dan met deze bamboe zonnebril Door de UV400 bescherming krijg jij geen last van je ogen, meer informatie hierover kan je vinden op de website van oogfonds. Deze wordt aangeboden in meerdere uitvoeringen en es un artículo imprescindible para el atuendo. De bamboo bril is beschikbaar in meerdere kleuren opblank-sunglasses.com, compruebe tevens ook één van onze andere trendy brillen en la tienda web.

Bamboo bril met houten pootjes

Tegenwoordig se ha definido como un corcel meer voorkomende trend, brillen dragen se ha encontrado con un look de bamboe. Vaak zag je ze al verschijnen op het strand y droegen surfers deze opvallende trend al eerder. Anno 2017 komt deze bril ook corceles vaker terug en het straatbeeld van België en Nederland. Deze zonnebril met houten pootjes is exclusief hier verkrijgbaar en zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe en trendyzonnebril bambú.