Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Boef Bril

De nieuwe Boef Bril

Boef. Porte allée al zijn naam te schrijven hangt er automatisch al een bepaalde lading omheen. Wat is de bril van Boef Welke zonnebril heeft Boef Velen vragen zich het af. En jij était toch ook op zoek naar de Boef bril. En je wilt ourlet natuurlijk zonder commotie. Dat snappen wij. Zijn bijnaam est ook welel treitervlogger. Maar gelukkig wordt hij steeds meer geaccepteerd rencontré onder andere zijn Boef Bril. En wij zijn het daar zeker mee eens. Arrêtez de détester op boef en geef hem een beetje liefde.

MEER BRILLEN

OG.

Bril Boef Cartier destriers Populairder

De bril die Blank aanbied est geïnspireerd op die van Boef die van Cartier en met een gouden kleur is. Maar dat est natuurlijk een beetje prijzig, dat snappen wij. Vandaar dat wij er een hebben die erg mooi is, maar met een iets ander prijskaartje. Maar Geloof Ons, Je Gaat Net Zoveel Shine Pakken. Cartier est un merk de mode haut de gamme, en terecht. Maar daarvoor ben je niet avec des lunettes de soleil vierges, wij proberen betaalbaar te zijn maar zeer exclusieve kwaliteit te garanderen.

De Boef Zonnebril

Boef draagt ook wel eens zonnebrillen. Wie niet eigenlijk Laten wij op Blank nu ook een paar super mooie zonnebrillen hebben. Onder andere de Boef bril geïnspireerd op Cartier die al eens eerder is genoemd. En waar ook andere rappeurs als Emms en Frenna mee zijn gespot. Eigenlijk draagt elke rappeur wel een zonnebril. Dus check onze site en ga op zoek naar je ideale zonnebril of kies voor de Boef Bril..