Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Flip Up Zonnebril

Hij is er: De Flip Up Zonnebril

Het était même wachten, maar dat est nu klaar. Nous hebben hem namelijk gevonden, de Flip Up zonnebril. Deze Flip Up bril heeft vele bijnamen: Dwayne Wayne zonnebril, Flip Up bril Quavo en ga zo maar door. Dat komt omdat porte de jaren heen vele grootheden deze bril hebben gedragen. Maar wij hebben hem onze eigen naam gegeven: De Clap.

De Flip Up bril voor de zomer

Zoals je misschien al wel weet, duh, de zomer komt eraan. En daar hoort natuurlijk wat bij. Althans dat vinden wij van Lunettes de soleil vierges. Lunettes de soleil En wij heten niet voor niks. En eigenlijk kan het stiekem altijd worden gedragen, zelfs in het donker. Maar de zomer est uiteraard wel de beste tijd. Vandaar dat wij dit speciaal voor de zomer op de site hebben toegevoegd. Koop nu je eigen Flip Up bril.

Blank Zonnebrillen

Onze naam zegt het al. Lunettes de soleil Maar Alles Draait OM. Dus ook zeker om de Flip Up zonnebril. Het mooie hiervan est dat dankzij het speciale mécanisme het UV-gedeelte omhoog kan worden gezet. Dankzij dit systeem kan het ook uitstekend binnen worden gedragen de als het wat donkerder buiten wordt. Twee vliegen dans een klap. En zie jij jezelf al lopen met deze Flip Up Zonnebril?