Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Hartjes Zonnebril Rood

Hartjes Zonnebril

Deze hartjes zonnebril rood wordt de zomer trend van 2017! Iedereen est opzoek naar deze rode hartjes zonnebril. Veel bekende Nederlanders en internationale sterren zijn gezien met deze hartjes bril. Lunettes de soleil vierges verkoopt deze bril ook nog in andere kleuren als wit en zwart. Deze hartjes zonnebril est een perfecte aanvulling voor je outfit. Welke bril est jou favoriet Kies je voor de zwarte hartjes zonnebril de voor de wittee?

Hartjes zonnebril rood voor je zomerlook

De zomer staat alweer voor de deur! Kies jij voor de rode, zwarte, roze, gele de witte harten Deze kleuren kan je precies met elke outfit combineren. Erg leuk om te dragen op festivals d'Andere Feesten. Welke kies jij De hartjes bril est parfait pour deze zomer en UV bestendig. En hij est ook nog eens parfaits pour les festivals. Wat wil je nog meer En zo als je kunt zien in de inspiratie foto's staat hij super tof, bij zowel mannen als vrouwen. Wij Vinden Deze Hartjes Zonnebril à Het Rood Het Leukste, Wat Jijij?

Hart Zonnebril Rood dans Zwart of Wit

De trend van vroeger is weer terug, zonnebrillen met hartjes vormen. In de jaren 90 was deze stijl ook een trend en anno 2017 is deze trend weer helemaal terug. Tegenwoordig zie je de bril steeds meer in het straatbeeld aux Pays-Bas en Belgique. Deze bril est nu exclusief verkrijgbaar bij Vide en dat zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe en kleurrijke hartjes zonnebril rood!