Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Hoekige Zonnebril

De hoekige Zonnebril est terug

Nieuw à het Nederlandse straatbeeld, de hoekige zonnebril ! En dat is maar goed ook, want de zomer staat weer voor de deur. En wat past daar beter bij dan deze nuances Het mooie is dat de bril bij iedereen goed stat of je nou een dikker of dun hoofd hebt. Hij wordt ook wel is vergeleken met dee John Lennon bril, en terecht. Het wordt de trend. Ben jij er klaar voor?

 

HEX.

TRAVIS.

 

Hoekige zonnebril kopen

En zit je al lang te wachten om een hoekige zonnebril te kopen Dan kan het nu je tijd zijn. En de bril is er in verschillende kleuren, van zwart tot bruin tot roze. Alles wat je wil est aanwezig opp Vierge. Neem ook gerust een kijkje bij de andere articles de mode van Blank. We doen ons beste om de tendances laatste van zonnebrillen en 2017 voor je bij te houden. En we kijken ook meteen naar de komende trends van 2018 voor je.

6 Hoekige zonnebril voor heren en dames

Le modèle Dit 6 hoekige est ook speciaal zo gemaakt dat hij perfect valt voor zowel dames als heren. Dus je kan hem zelfs switchen rencontré je vriendje de vriendin, de je houdt het natuurlijk gewoon voor jezelf. Het enige wat wij weten is dat deze zonnebril de trend van 2017 gaat worden.

Dus Be Blank, en start de zomer met deze hoekige zonnebril!