Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Monica Gueuze Zonnebril

Blank heeft nu de Monica Geuze Zonnebril

Het était même zoeken maar we hebben hem gevonden. Wij zijn sowieso fan, maar we hebben nu ook een bril gevonden die geïnspireerd is op de Monica Geuze zonnebril. Ze est vooral bekend van haar vlogs. Zo ontstonden er duizenden kijkers. Dit leidde onder andere to een DJ carrière, waar ze nu weer mee is gestopt. Maar ze est niet gestopt met à la mode zijn, wat ook zeker te zien est un de Monica Geuze Zonnebril.

De Monica Geuze bril en haar boek

Monica heeft heel veel trouwe fans, en dat is ook zeker te zien aan het aantal volgers op haar Instagram. Deze fans willen veel weten, dat blijkt uit alle vragen onder haar vlogs. Hierdoor kwam ze rencontré het idee om een eigen boek te schrijven, genaamd Mon chemin. Hier schrijft ze ook iets over de Monica Geuze bril. Maar ook sur bijvoorbeeld haar relatie rencontré Lil Kleine. Maar we willen verder niet teveel verklappen. Lees het zelf.

Monica Geuze est une icône de mode avec Haar Zonnebril Een

Nous allons au-dessus des icônes de la mode comme Kendal Jenner de Kim Kardashian, maar Monica valt zeker onder de Nederlandse influenceurs. Dit laat ze ook zien met haar kleren en kledingstijl. Gehad de Ze heeft relatie a rencontré bijvoorbeeld Jorik Lil Kleine Scholten en Lars Veldwijk. Dit kreeg veel media aandacht van bijvoorbeeld dede Métro. Veel mensen vragen zich ook vaak af wie haar nieuwe vriend est de wat haar afkomst is. Wat wij in ieder geval weten is dat je zomer goed start met deze Monica Geuze Zonnebril.