Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Ronde Zonnebril a rencontré Klep

Rétro zonnebril rencontré klep

Ronde Zonnebril a rencontré Klep  est nu verkrijgbaar bij BLANK. Deze retro bril met klepjes est la tendance de 2017. Iedereen wilt deze flip up shades hebben. Veel bekende nederlanders en internationale sterren zijn gespot met deze bril. La tendance est helemaal terug van ouds. Deze hippe en trendy lunettes de soleil met klep is verkrijgbaar met een moderne goudkleurige look. Het klepje kan omhoog worden gedaan zodat je een bril met transparante glazen hebt. Ga jij voor deze CLAP van BLANK-lunettes de soleil?

Ronde Zonnebril a rencontré Klep Voor à De Zomer

De zomer staat alweer voor de deur. En hoe kan je de zomer beter ingaan met deze TAPER lunettes de soleil Deze wordt aangeboden als ronde zonnebril met klepje. Deze est une tenue idéale pour combineren met de repos van je zomer. Zowel mannen als vrouwen aux Pays-Bas en Belgique dragen deze bril met klepjes.

Flip up zonnebril

Deze flip up zonnebril est la tendance een steeds meer voorkomende. Porte dat je ze kan omhoog kan zetten zijn ze ideaal te gebruiken in de zomer. Daarnaast kunnen dames als heren ze ook dragen met transparante glazen. De trend van de 80's zal steeds meer terugkomen in het moderne straatbeeld. De TAPER est exclusief verkrijgbaar bij lunettes de soleil vierges en dat zonder verzendkosten! Bestel Vandaag Nog Deze Coole ronde zonnebril rencontré klep .