Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Ronnie Flex Bril

De nieuwe Ronnie Flex bril

En veel gehoorde vraag op de straten est: wat is nou de bril van Ronnie Flex Wij weten het, en we hebben hem de naam CARTY gegeven. Mocht jij een leukere weten laissez-nous savoir. Wij zijn talon erg groot fan van ourlet, ons lievelingsnummer is “Wat Niet Wat Wel“. Wist je dat zijn echte naam Ronell Langston Plasschaert est Zo niet dan weet je het nu. Wij zijn talon erg van de Ronnie Flex bril..

 

Ronnie Flex Bril Wordt De Nieuwe Tendance

Wij van Lunettes de soleil vierges zijn tout sur les tendances. Dat zie je ook weer terug komen bij dit article de mode, en hij wordt steeds bekender. Mede doordat Ronnel zijn fanbase aan het groeien est. Toen TopNotch ourlet tekenden kwamen er veel kritieken, maar Kees de Koning leek de tendances goed door te hebben. Wij doen daar ook ons best voor en daarom hebben we de Bril van Ronnie Flex ook toegevoegd aan onze collectie.

De Ronnie Flex Zonnebril

Officieel draagt draagt Ronnie Flex een gouden Cartier bril. Maar dat est nog al duur, maar gezien hij 5000 euro verdient per optreden gemiddeld genomen is dat te begrijpen. Maar niet iedereen heeft dat bedrag zo 1-2-3 klaar liggen, no Lil Kleine nummer. Vandaar dat wij deze Ronnie Flex Zonnebril hebben gezocht, geïnspireerd en uitgebracht. En dat est te zien. Geloof ons, hij zal je talon erg tof staan. Dus om het af te sluiten, wees klaar voor de zomer, hiver, lente en herfst met deze toffe Ronnie Flex bril .