Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Transparante Bril

Transparante pilotenbril

Deze transparante bril van Blank Sunglasses is de trend van 2018. Iedereen wilt deze aviator pilotenbril hebben! Veel bekende nationale en internationale sterren zijn al gespot met deze transparante bril. Lunettes de soleil vierges Verkoopt deze bril in zowel het zilver als in het goud. Deze hippe bril zonder sterkte is echt een boost voor je outfit. Welke bril wordt jou favoriet! Kies jij de voor luxueuze gouden, de rétro zilveren uitvoeringg?

EFFEN.

Transparante bril voor je zomeroutfit

Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur. En hoe kan je de zomer beter beginnen dan met een hippe pilotenbril? Deze wordt aangeboden in 2 luxueuze uitvoeringen, namelijk goud en zilver. En dit zijn precies de kleuren die je bij elke outfit kunt combineren. En welke wordt het!!

Transparante Bril Met Glazen Zonder Sterkte

Tegenwoordig est dit een steeds vaker voorkomende trend, brillen dragen zonder sterkte. Au début des années 70, kwam deze aviateur bril steeds vaker voor dans het straatbeeld, en anno 2017 est dat weer helemaal terug gekomen! Deze Bril Zal Steeds Vaker Voorkomen in het straatbeeld van zowel Nederland en Belgique. Deze bril is nu exclusief verkrijgbaar op Blank Sunglasses, en zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze coole transparante bril!