Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Hoekige Zonnebril

De hoekige zonnebril è terug

Nieuw in het Nederlandse straatbeeld, de hoekige zonnebril ! En dat is maar goed ook, want de zomer staat weer voor de deur. En wat passato daar beter bij dan deze shade Het mooie è dat de bril bij iedereen goed stat of je nou een dikker of dun hoofd hebt. Hij wordt ook wel è vergeleken met dee John Lennon bril, en terecht. Het wordt de trend. Ben jij er klaar voor?

 

ESADECIMALE.

TRAVIS.

 

Hoekige zonnebril kopen

En zit je al lang te wachten om een hoekige zonnebril te kopen Dan kan het nu je tijd zijn. En de bril è er in verschillende kleuren, van zwart tot bruin tot roze. Alles wat je wil è aanwezig opp Vuoto. Neem ook gerust een kijkje bij de andere fashion items van Blank. Noi doen ons beste om de laatste trends van zonnebrillen nel 2017 voor je bij te houden. En we kijken ook meteen noar de komende trends van 2018 voor je.

6 Hoekige zonnebril voor heren en dames

Dit 6 hoekige model is ook speciaal zo gemaakt dat hij perfect valt voor zowel dames as heren. Dus je kan hem zelfs switchen ha incontrato je vriendje di vriendin, di je houdt het natuurlijk gewoon voor jezelf. Het enige wat wij weten è dat deze zonnebril de trend van 2017 gaat worden.

Dus Be Blank, en start de zomer met deze hoekige zonnebril!