Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Lil Kleine Zonnebril

Lil Kleine geïnspireerde zonnebril

Wat Lil kleine zonnebrill  . Nee helaas heeft Lil Kleine nog niet zijn eigen zonnebril, maar wij weten wel dat de rapper van zonnebrillen houdt. We zien Lil kleine vaak genoeg op Snapchat zonnebrillen dragen. Wij weten ook dat hij de grote merken draagt en wij dachten laten we checken of we vergelijkbare zonnebrillen voor een goede prijs kunnen vinden. Dat hebben we gedaan.

Wij hebben zonnebrillen gevonden die passen bij de style di Lil Kleine e simile a brillen die hij draagt. Flex nu net come Lil Kleine ha incontrato un Lil Kleine zonnebril.

MEER BRILLEN

Lil Kleine zonnebril

De zonnebrillen geïnspireerd door Lil Kleine zijn waarschijnlijk de trend voor de komende zomer. Wij vinden ze in ieder geval dik en weten dat ze zeker terug zullen komen in het straatbeeld van de grote steden. We wilden een bril die dezelfde style en look geeft, echter niet al te prijzig is.

Ze zijn kenmerkend door de zwarte blokvormige frame en de glanzende zwarte glazen. De glazen zijn met UV400 en beschermen je ogen dus ook voor de zon. De brillen worden vooral door mannen gedragen, maar af en toe zien we ook dames met de“PONTE” bril rondlopen. Welke vind jij beter bij jou passen Checkk Vuoto stile incontrato de Lil Kleine Zonnebril.