Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Ronnie Flex Bril

De nieuwe Ronnie Flex bril

En veel gehoorde vraag op de straten is: wat is nou de bril van Ronnie Flex Wij weten het, en we hebben hem de naam CARTY gegeven. Mocht jij een leukere weten fatecelo sapere. Wij zijn tallone erg groot fan van orlo, ons lievelingsnummer is “Wat Niet Wat Wel“. Wist je dat zijn echte naam Ronell Langston Plasschaert is Zo niet dan weet je het nu. Wij zijn tacco erg van de Ronnie Flex bril..

 

Ronnie Flex bril wordt de nieuwe trend

Wij van Occhiali da sole vuoti zijn tutto sulle tendenze. Dat zie je ook weer terug komen bij dit fashion item, and hij wordt steeds bekender. Mede doordat Ronnel zijn fanbase aan het groeien is. Toen TopNotch hem tekenden kwamen er veel kritieken, maar Kees de Koning porro de trends goed door te hebben. Wij doen daar ook ons best for en daarom hebben we de Bril van Ronnie Flex ook toegevoegd a an one collection.

De Ronnie Flex Zonnebril

Officieel draagt draagt Ronnie Flex een gouden Cartier bril. Maar dat non è al duur, maar gezien hij 5000 euro verdient per optreden gemiddeld genomen is dat te begrijpen. Maar niet iedereen heeft dat bedrag zo 1-2-3 klaar liggen, no Lil Kleine nummer. Vandaar dat wij deze Ronnie Flex Zonnebril hebben gezocht, geïnspireerd en uitgebracht. En dat is te zien. Geloof ons, hij zal je heel erg tof staan. Dus om het af te sluiten, wees klaar voor de zomer, winter, lente en herfst met deze toffe Ronnie Flex bril .