Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Transparante Doorzichtige Zonnebril

Doorzichtige Zonnebril Transparant

Het was even zoeken, maar blank heeft hem: De transparante doorzichtige zonnebril. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends op mode gebied, en dan met name zonnebrillen. En er verschijnen er tallone veel op de markt, en veel komen en gaan maar we hebben een blijvertje gevonden. En we hebben zoveel vertrouwen in deze dat we hem meteen toegevoegd hebben aan onze webshop. En deze doorzichtige transparante zonnebril hebben we een mooie naam gegeven: CARAMELLA.

Trasparente Gekleurde Zonnebril

Questo articolo di moda è zeer vooruitstrevend. En dat ben jij ook toch Altijd willen voorlopen. Complimentjes krijgen van iedereen. Te horen krijgen OMG, zo'n ha dato bril waar heb je die vandaan! Nou van Blank dus. We hebben deze trasparente gekleurde zonnebril in tacco veel kleuren toegevoegd. Zodat er voor ieder wat wils è. Di gewoon elke dag van de week waar jij zin in hebt. Zwart, bruin, groen, roze, paars, geel en we hebben de doorzichtig gekleurde zonnebril.ril.

Doorzichtig Gekleurde Zonnebril

Deze Candy zonnebril è wereldwijd bekend. Mede door z’n doorzichtigheid en z’n kleuren. En nu kan jij er ook bekend mee worden. In grote modesteden wordt hij al vaak gespot, nu kan jij hem naar Nederland brengen. Dit articolo di moda gaat het worden deze zomer. En hij wordt ook al gesport als een van de zomertrends van 2018. Dus waar wacht je nog op en haal deze Transparante Doorzichtige Zonnebril !