Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Witte Zonnebril

Witte zonnebril Kurt Cobainn”

De Witte zonnebril van het jaar. Porta GeinspireerdKurt Cobain uit de jaren 90. De vintage bril neemt dit jaar de markt over. Hij wordt zowel door dames en heren gedragen. Brandless Amsterdam heeft de trend gespot en brengt de bril weer terug. Onder de Fashion Chicks è devintage bril al een hype. De influencer lopen er al mee, nu jij nog! Het wordt de ronde zonnebril van de zomer. Wat vind jij van deze witte zonnebril Blank denkt dat hij niet mag missen in je kledingkast..

Kurt Cobain witte zonnebril

In de jaren 90 bracht Kurt Cobain deze white bicchieri bekendheid. Nu wordt de bril onder andere al gedragen door de rappers vanMigos. De witte zonnebril è gemaakt van topkwaliteit en mag niet missen bij je outfit deze zomer. Met deze bril val je altijd op en ideaal voor op festivals en feestjes. Heb jij de bril al Het makkelijke hier aan is dat hij overal bij te stylen is. Zin in un completo pigro zondag, orlo drappeggiato. Zin in un vestito di fantasia ha incontrato een svasato broek, orlo draag. Niks è te gek..

Festival di Witte Zonnebril

Festival en occhiali da sole. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Op Tomorrowland zal deze bril de trend worden. Maar ook op de andere grote festival zal deze bril vaak worden gespot. Maar stiekem mag je hem ook in de winter dragen hoor, wij houden onze mond. Di de herfst. Als je hem maar draagt met trots! De bril è natuurlijk van hoogwaarde kwaliteit, zoals je van Blank mag verwachten. De bril past ook bij elke outfit en kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Wat vind jij van de bril Passato het op un festival di niet Wij van Blank vinden van wel. Nu zonder verzendkosten bij Blank Occhiali da sole. Bestel hier dee witte zonnebril!