Olho de gato Zonnebril Zwart

Wat zeker niet mag missen bij de zomer é de nieuwe Cat Eye zonnebril. En we hebben hem in je favo-kleur, namelijk zwart! En hij heeft een leuke naam gekregen, namelijk La Vie. Oftewel het leven. Soms moet je jezelf wat mooist gunnen in het leven. En wie geniet er nou niet van het leven met een mooie Cat Eye zonnebril zwart

Olho de gato Zonnebril Rose Goud

Treur niet want Brandless heeft ook de Cat Eye zonnebril rose goud. Daar foi je naar op zoek toch Dat dachten wij al, vandaar dat je op deze pagina bent. Deze kleur wordt de kleur van dit jaar. Maar de rode é ook echt super tof. En het mooie is dat het heel makkelijk te matchen is veel outfits en het er super zomers uit ziet. Nu moet alleen nog de zon gaan schijnen en je kan deze Cat Eye zonnebril Rose Goud op doen.

Cateye Zonnebril kopen

Waarom zou je de Cateye zonnebril moeten kopen Omdat hij zichzelf calcanhar makkelijk aanpast aan veel verschillende gezichtsvormen. Zo is er voor iedere gezichtsvorm wat wils. Daarnaast hebben we ook nog andere accessoires waar je hem heel goed mee matchen. Denk bijvoorbeeld aan de Juventude Boné de een toffe fluwelen biquíni de badpak. Seja você mesmo, seja Brandless zeggen we ook well eens en daar is niet aan gelogen. Dus koop vandaag nog de Cat Eye Zonnebril.