Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Emms Bril

De nieuwe Emms Bril

Wat is de bril van Emms is een veelgestelde vraag. Wij hebben hem voor je opgezocht. Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Emms é onderdeel van de rapgroep Broederliefde. Samen hebben de mannen vele hits achter hun naam staan zoals Meisjes Blijven Meisjes en Selva. Waar wil jij heen Naar de Jungle Wat ons betreft neem je dan deze toffe Emms bril mee.e.

Bril Emms Cartier populair net als Broederliefde

Uau, dit leek een punchline, maar we zijn geen rappers. O que os rappers doen são bem vindos é o deze op Cartier geïnspireerde bril dragen. De brill Emms van Cartier wordt onder andere ook door boef gedragen. Ewa ja, zou hij zeggen. De bril van Emms wordt e ook vaak gezocht no google, maar weinig gevonden. Daar komt nu verandering in. Want je bent bij Blank Sunglasses terecht gekomen!

De Emms Zonnebril

Emms draagt naast de toffe gouden de zilveren Cartier bril voor mannen de vrouwen ook wel eens zonnebrillen. En mogen wij nou net veel itens de moda na loja hebben staan. Sluit je bezoekje aan Blank dus gerust af met een kijkje in de shop. En het is niet onze schuld als je allemaal leuke dingen ziet. En kijk dan ook zeker vai naar deze toffe Emms bril.