Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Flip Up Zonnebril

Hij is er: De Flip Up Zonnebril

Het foi mesmo wachten, maar dat é nu klaar. We hebben hem namelijk gevonden, de Flip Up zonnebril. Deze Flip Up bril heeft vele bijnamen: Dwayne Wayne zonnebril, Flip Up bril Quavo en ga zo maar door. Dat komt omdat door de jaren heen vele grootheden deze bril hebben gedragen. Maar wij hebben hem onze eigen naam gegeven: De Clap.

De Flip Up bril voor de zomer

Zoals je misschien al wel weet, duh, de zomer komt eraan. En daar hoort natuurlijk wat bij. Althans dat vinden wij van Blank Sunglasses. Óculos de sol En wij heten niet voor niks. En eigenlijk kan het stiekem altijd worden gedragen, zelfs in het donker. Maar de zomer é uiteraard wel de beste tijd. Vandaar dat wij dit speciaal voor de zomer op de site hebben toegevoegd. Koop nu je eigen Flip Up bril.

Zonnebrillen em Blank

Onze naam zegt het al. Óculos de sol Maar alles draait om. Assim também zeker com o Flip Up zonnebril. Het mooie hiervan is dat dankzij het speciale mechanisme het UV-gedeelte omhoog kan worden gezet. Dankzij dit system kan het ook uitstekend binnen worden gedragen de als het wat donkerder buiten wordt. Twee vliegen in een klap. En zie jij jezelf al lopen met deze Flip Up Zonnebril?