Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Hartjes zonnebril rood

Hartjes zonnebril

Deze hartjes zonnebril rood wordt de zomer tendência van 2017! Iedereen é opzoek naar deze rode hartjes zonnebril. Veel bekende Nederlanders en internationale sterren zijn gezien met deze hartjes bril. Blank Sunglasses parecem deze bril ook nog in andere kleuren als with en zwart. Deze hartjes zonnebril é een perfecte aanvulling voor je outfit. Welke bril is jou favoriet Kies je voor de zwarte hartjes zonnebril de voor de wittee?

Hartjes zonnebril rood voor je zomerlook

De zomer staat alweer voor de deur! Kies jij voor de rode, zwarte, roze, gele de witte harten Deze kleuren kan je precies conheceu elke outfit combinineren. Erg leuk om te dragen op festivais de andere feesten. Welke kies jij De hartjes bril é perfeito para deze zomer en UV bestendig. En hij is ook nog eens perfect voor festivais. Wat wil je nog meer En zo als je kunt zien in de inspiratie foto's staat hij super tof, bij zowel mannen als vrouwen. Wij vinden deze Hartjes zonnebril in het rood het leukste, wat jijij?

Hart zonnebril rood em zwart de sagacidade

A tendência van vroeger é weer terug, zonnebrillen met hartjes vormen. Em de jaren 90 foi deze stijl ook een trend en anno 2017 é deze trend weer helemaal terug. Tegenwoordig zie je de bril steeds meer in het straatbeeld em Nederland en België. Deze bril is nu exclusief verkrijgbaar bij em branco en dat zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe en kleurrijke hartjes zonnebril rood!