Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Hoekige Zonnebril

De hoekige zonnebril é terug

Nieuw in het Nederlandse straatbeeld, de Hoekige Zonnebril ! En dat é maar goed ook, want de zomer staat weer voor de deur. En wat passado daar beter bij dan deze shades Het mooie is dat de bril bij iedereen goed stat de je nou een dikker de dun hoofd hebt. Hij wordt ook wel is vergeleken met dee John Lennon bril, en terecht. Het wordt de trend. Ben jij er klaar voor?

 

HEX.

TRAVIS.

 

Hoekige zonnebril kopen

En zit je al lang te wachten om een hoekige zonnebril te kopen Dan kan het nu je tijd zijn. En de bril is er in verschillende kleuren, van zwart tot bruin tot roze. Alles wat je wil é aanwezig opp Em Blank. Neem ook gerust een kijkje bij de andere itens de moda em Blank. Nós fazemos o melhor últimas tendências van zonnebrillen em 2017 voor je bij te houden. En we kijken ook meteen naar de komende trends van 2018 voor je.

6 Hoekige zonnebril voor heren en dames

Dit 6 hoekige model é ook speciaal zo gemaakt dat hij perfect valt voor zowel dames als heren. Dus je kan hem zelfs switchen encontrou je vriendje de vriendin, de je houdt het natuurlijk gewoon voor jezelf. Het enige wat wij weten é dat deze zonnebril de trend van 2017 gaat worden.

Dus Be Blank, e comece de zomer com deze hoekige zonnebril!