Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Monica Geuze Zonnebril

Heeft em Blank nu de Monica Geuze Zonnebril

Het foi mesmo zoeken maar we hebben hem gevonden. Wij zijn sowieso fan, maar we hebben nu ook een bril gevonden die geïnspireerd is op de Monica Geuze zonnebril. Ze é vooral bekend van haar vlogs. Zo ontstonden er duizenden kijkers. Dit leidde onder andere to een DJ carrière, waar ze nu weer me is gestopt. Maar ze is niet gestopt com fashion zijn, wat ook zeker te zien is an de Monica Geuze Zonnebril.

De Monica Geuze bril en haar boek

Monica heeft heel veel trouwe fans, en dat é ook zeker te zien aan het aantal volgers op haar Instagram. Deze fans willen veel weten, dat blijkt uit all vragen onder haar vlogs. Hierdoor kwam ze met het idee om een eigen boek te schrijven, genaamd O meu caminho. Hier schrijft ze ook iets over de Monica Geuze bril. Maar ook over bijvoorbeeld haar relatie met Lil Kleine. Maar we willen verder niet teveel verklappen. Lees ele mesmo.

Monica Geuze é o ícone da moda met haar zonnebril een

Nós conversamos sobre ícones da moda como Kendal Jenner de Kim Kardashian, maar Monica valt zeker onder de Nederlandse influenciadores. Dit laat ze ook zien met haar kleren en kledingstijl. Ze heeft relatie's gehad conheceu bijvoorbeeld Jorik Lil Kleine Scholten en Lars Veldwijk. Dit kreeg veel media aandacht van bijvoorbeeld dede Metro. Veel mensen vragen zich ook vaak af wie haar nieuwe vriend is of wat haar afkomst is. Wat wij em ieder geval weten é dat je zomer goed start com deze Monica Geuze Zonnebril.