Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Sr. Polska Zonnebril

Welke zonnebril draagt Sr. Polska?

Nós encontramos o Sr. Polska em seu último clipe Stunt com Enkele Zonnebrillen, maar Welke zijn dit  Polska staat natuurlijk bekend om zijn unieke en kleurrijke outfits. O rapper heeft em seu último vídeo Stunt weer laten zien dat hij atualizado é conhecido por stijltrends de 2017. We zien de rapper namelijk met grote ronde zonnebrillen lopen. De vraag é natuurlijke welke zonnebril é ditit?
 

Sr. Polska Zonnebril: De witte stunt bril

Zoals we in de clip kunnen zien dragen de rappers Polska en ROLLAN beide grote ronde brillen. De brillen zijn dit jaar een trend en we zien deze dus ook overal terug in de muziekwereld. Este é o, dat deze bril al zo een 20 jaar geleden een keer een trend is geweest door niemand minder dan Kurt Cobain. De zanger van Nirvana heeft in de jaren negentig deze witte bril iconisch gemaakt en heeft hiermee de trend gezet. Nu é de bril terug en dat weet Polska ook.

Net zo een zonnebril als Polska hebben?

Oké de vraag é natuurlijk, waar kunnen wij zo een bril kopen. Blank Sunglasses heeft een bril gevonden die precies lijkt op de bril van Polska, maar die net iets toegankelijker is (minder groot). Het mooie van deze bril is, dat iedereen de bril kan dragen. Jong, oud, meisje, jongen, homem de vrouw. Het maakt niet uit. Ele é een bril waar nós até mesmo lekker gek mee kunnen doen. Een bril die je laat opvallen en waarmee je laat zien dat je zelfverzekerd genoeg bent om te dragen wat je leuk vind. Iets wat Polska altijd wel doet. Natuurlijk kunnen wij niet anders dan de bril naar o próprio criador de tendências vernoemen én hebben wij van Blank Sunglasses de bril KURT genoemd. De bril está em meerdere kleuren zoals: zwart, wit, roze en rood verkrijgbaar. Ben jij klaar om deze zomer net als Sr. Polska z’n zonnebril brilhar te pakken en los te gaan?