Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Ronnie Flex Bril

De nieuwe Ronnie Flex bril

En veel gehoorde vraag op de straten is: wat is new bril van Ronnie Flex Wij weten het, en webben hem de naam CARTY gegeven. Mocht jij een leukere weten informe-nos. Wij zijn heel erg groot fan van hem, ons lievelingsnummer é “Wat Niet Wat Wel“. Wist je dat zijn echte naam Ronell Langston Plasschaert é Zo niet dan weet je het nu. Wij zijn heel erg van van de Ronnie Flex bril..

 

Ronnie Flex bril wordt de nieuwe tendência

Van wij Blank Sunglasses zijn tudo sobre tendências. Dat zie je ook weer terug komen bij dit item fashion, en hij wordt steeds bekender. Mede doordat Ronnel zijn fanbase aan het groeien is. Toen TopNotch hem tekenden kwamen er veel kritieken, maar Kees de Koning alho-poró de tendências goed door te hebben. Wij doen daar oferece o melhor voor en daarom hebben we de Bril van Ronnie Flex oferece toegevoegd aan onze collectie.

De Ronnie Flex Zonnebril

Officieel draagt draagt Ronnie Flex een gouden Cartier bril. Maar dat é nog al duur, maar gezien hij 5000 euros verdiente por optreden gemiddeld genomen é dat te begrijpen. Maar niet iedereen heeft dat bedrag zo 1-2-3 klaar liggen, sem número de Lil Kleine. Vandaar dat wij deze Ronnie Flex Zonnebril hebben gezocht, geïnspireerd en uitgebracht. En dat is te zien. Geloof ons, hij zal je heel erg tof staan. Dus om het af te sluiten, wees klaar voor de zomer, inverno, lente en herfst met deze toffe Ronnie Flex bril .