Pular para o conteúdo

Carrinho

Seu carrinho está vazio

Zonnebril bamboe

Bamboe zonnebril

De bamboe zonnebril van BLANK-óculos de sol wordt de strand look van deze zomer. Iedereen wilt deze hippe clubmaster bamboe bril hebben! Veel bekende mensen zijn al met deze houten bril gespot! EM BRANCO. verkoopt deze bril em een aantal kleuren met de pootjes van de bril em een bamboo stijl. Deze houten zonnebril is een echte boost voor je uiterlijk en beschermt je tegelijkertijd tegen de zon! Kies jij de zwarte, de uitvoering met groene goudlook glazen de een van onze andere uitvoeringen zonnebril bamboe

Zonnebril bamboe voor jou zomeroutfit

Voor je het weet is het weer zomer en ben je opzoek naar een bril. Hoe kan je de zomer melhor começo dan met deze bamboe zonnebril Porta de UV400 bescherming krijg jij geen last van je ogen, meer informatie hierover kan je vinden op de website van oogfonds. Deze wordt aangeboden in meerdere uitvoeringen en é um item obrigatório para voor je outfit. De bambu bril é beschikbaar em meerdere kleuren opblank-sunglasses.com, verifique tevens ook één van onze andere trendy brillen in de webshop.

Bamboe bril met houten pootjes

Tegenwoordig é dit een steeds meer voorkomende trend, brillen dragen encontrou een hout of bamboe look. Vaak zag je ze al verschijnen op het strand en droegen surfers deze opvallende trend al eerder. Anno 2017 komt deze bril ook steeds vaker terug in het straatbeeld van België en Nederland. Deze zonnebril met houten pootjes é exclusivo hier verkrijgbaar en zonder verzendkosten! Bestel dus vandaag nog deze hippe na modaZonnebril Bamboe.